
Pudding
- 1 Schep 1 kopje (10 eetlepels) uit ¾ liter melk. Meng daarin de inhoud van het zakje pudding powder, totdat er geen klonters meer overblijven.
- 2 Voeg 75 g (5 afgestreken eetlepels) suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
- 3 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voordurend roeren, de oplossing van melk en poeder in. Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.
-
4
Laat de pudding lichtjes afkoelen (let op: de pudding moet nog lopend zijn!)
Laagjestaart
- 1 Snij de cake in kleine stukjes (1cm op 1 cm).
- 2 Vul de glaasjes met de stukjes cake tot de bodem bedekt is.
- 3 Voeg een laagje ( 1cm) pudding toe.
- 4 Voeg vervolgens een laagje fruit toe.
- 5 Herhaal dit een aantal keer tot de glaasjes of kom gevuld zijn.
- 1 Tip: om de laagjes pudding nog feestelijker (volwassen) te maken kan je elke laag cake lichtjes besprenkelen met een bijvoorbeeld amaretto of andere liqueur.