
-
1
Giet de melk in een kom en voeg de mango-passiepoeder toe.
-
2
Klop het mengsel krachtig met een elektrische handmixer gedurende 5 minuten.
-
3
Verkruimel de speculaas en meng met de gesmolten boter. Meng goed onder elkaar.
-
4
Neem een bakvorm met losse bodem en vet goed in met boter.
-
5
Stort de speculaasmengeling op de bodem en druk goed aan met de achterkant van een lepel.
-
6
Stort de mango-passiemousse over de koekjesbodem en strijk glad met de achterkant van een lepel.
-
7
Plaats minstens 3 uur in de koelkast zodat de taart kan opstijven.
-
8
Lepel ½ passievrucht uit en verdeel over de taart. Leg de andere helft op de taart als decoratie.
-
9
Werk de mango-passiemousse taart af met de mangoblokjes, muntblaadjes, granaatappelpitten en psysalis. Smakelijk!