Mango passiemousse taart26
Mango passiemousse taart26
  • 1

    Giet de melk in een kom en voeg de mango-passiepoeder toe.

  • 2

    Klop het mengsel krachtig met een elektrische handmixer gedurende 5 minuten.

  • 3

    Verkruimel de speculaas en meng met de gesmolten boter. Meng goed onder elkaar.

  • 4

    Neem een bakvorm met losse bodem en vet goed in met boter.

  • 5

    Stort de speculaasmengeling op de bodem en druk goed aan met de achterkant van een lepel.

  • 6

    Stort de mango-passiemousse over de koekjesbodem en strijk glad met de achterkant van een lepel.

  • 7

    Plaats minstens 3 uur in de koelkast zodat de taart kan opstijven.

  • 8

    Lepel ½ passievrucht uit en verdeel over de taart. Leg de andere helft op de taart als decoratie.

  • 9

    Werk de mango-passiemousse taart af met de mangoblokjes, muntblaadjes, granaatappelpitten en psysalis. Smakelijk!

Terug naar overzicht

Producten van Imperial