Mango passiemousse taart26
Mango passiemousse taart26
  • 1 Giet de melk in een kom en voeg de mango-passiepoeder toe.
  • 2 Klop het mengsel krachtig met een elektrische handmixer gedurende 5 minuten.
  • 3 Verkruimel de speculaas en meng met de gesmolten boter. Meng goed onder elkaar.
  • 4 Neem een bakvorm met losse bodem en vet goed in met boter.
  • 5 Stort de speculaasmengeling op de bodem en druk goed aan met de achterkant van een lepel.
  • 6 Stort de mango-passiemousse over de koekjesbodem en strijk glad met de achterkant van een lepel.
  • 7 Plaats minsten 3 uur in de koelkast zodat de taart kan opstijven.
  • 8 Lepel ½ passievrucht uit en verdeel over de taart. Leg de andere helft op de taart als decoratie.
  • 9 Werk de mango-passiemousse taart af met de mangoblokjes, muntblaadjes, granaatappelpitten en psysalis. Smakelijk!
Terug naar overzicht

Producten van Imperial