Midden oosterse pannenkoekjes
Midden oosterse pannenkoekjes
  • 1

    Voeg de bloem, het griesmeel, bakpoeder, gist, suiker, vanillesuiker, zout en water toe aan een kom en mix met een garde. Dek de kom af en laat gedurende een uur rijzen.

  • 2

    Verhit wat vetstof in een pan en bak de pannenkoekjes. Gebruik 2 eetlepels beslag per pannenkoekje, die je telkens maar langs 1 zijde bakt. Leg de gebakken pannenkoekjes in een plastic doos om zacht te houden en sluit af.

  • 3

    Meng de mascarpone met de vanillesuiker, poedersuiker en zeste van sinaas tot een gladde massa.

  • 4

    Vul ieder pannenkoekje op met de crème van mascarpone. Vouw ieder pannenkoekje dicht en dip met het uiteinde van het pannenkoekje in de crumble van pistache. Verdeel de pannenkoekjes over een bord en serveer onmiddellijk.

Delen op:
Terug naar overzicht

Producten van Imperial