Voor de vanillepudding vulling
-
1
Doe 10 eetlepels melk in een kopje. Los het poeder erin op en roer tot alle klonters zijn verdwenen.
-
2
Voeg de suiker toe aan de rest van de melk en breng aan de kook.
-
3
Haal de pan van het vuur en voeg al kloppend het opgeloste puddingpoeder toe. Laat nog 1 minuut koken. Blijf goed kloppen.
-
4
Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
Voor het deeg
-
1
Verwarm de oven op 220 graden.
-
2
Leg twee vellen bladerdeeg op elkaar en rol op tot een worst.
-
3
Snijd stukken van 3 cm van de worst. Leg ieder stuk met de snijkant naar boven en druk plat met jouw handpalm. Druk vervolgens plat met jouw vingers en vorm een kuipje. Leg het kuipje in een cup cakebakvorm.
-
4
Giet in ieder kuipje wat van de vanillepudding en bestrooi met een laagje suiker. Plaats in het midden van de oven en bak gedurende 15 à 20 minuten.