
Pudding
- 1 Schep 1 kopje uit de melk. Meng daarin de inhoud van het zakje puddingpowder, totdat er geen klonters meer overblijven.
- 2 Voeg de suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
- 3 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in. Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.
Crumble
- 1 Voeg alles bij de malse boter toe tot je een homogeen beslag bekomt.
- 2 Laat een paar uur rusten in de koelkast.
- 3 Duw het deeg door een grove zeef of rooster tot kruimels.
Vulling
- 1 Snijd de appels en peren in grove stukken.
- 2 Warm de caramel topping op en laat het fruit er in sudderen.
- 3 Voeg het kaneelpoeder en vanillesuiker toe en laat verder garen.
- 4 Laat alles afkoelen.
Verwerking
- 1 Boter de ovenschaal in en bebloem deze.
- 2 Klop de pudding los, meng met de fruitmassa en doe deze in de ovenschaal.
- 3 Bestrooi alles met de crumble en bak 25 à 30 min in een voorverwarmde oven op 180° C af.
Delen op: