Gevulde sandwiches10
Gevulde sandwiches10

Bereiding pudding

  • 1

    Schep 1 kopje uit de melk. Meng daarin de inhoud van het zakje pudding powder totdat er geen klonters meer overblijven.

  • 2

    Voeg de suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.

  • 3

    Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.

  • 4

    Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.

  • 5

    Laat alles afkoelen en houd 350g pudding voor de vulling.

Bereiding sandwiches

  • 1

    Bereid een deeg door alles met elkaar te mengen en goed te kneden.

  • 2

    Dek af en laat dit 30 min rusten.

  • 3

    Weeg stukken van ongeveer 40 g per bol.

  • 4

    Bol ze op en laat ze 10 min rusten op een bakplaat.

  • 5

    Dek ze af met een vochtige doek.

Verwerking

  • 1

    Meng de koude losgeklopte pudding met de gebroken speculooskoekjes.

  • 2

    Doe een gaatje in de bolletjes en vul ze op met de bereiding.

  • 3

    Strijk de zijkanten in met eieren.

  • 4

    Bak ze af in een voorverwarmde oven op 200°C ongeveer 20 à 25 min.

Delen op:
Terug naar overzicht