Gevulde sandwiches10
Gevulde sandwiches10

Bereiding pudding

  • 1 Schep 1 kopje uit de melk. Meng daarin de inhoud van het zakje pudding powder totdat er geen klonters meer overblijven.
  • 2 Voeg de suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
  • 3 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.
  • 4 Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.
  • 5 Laat alles afkoelen en houd 350g pudding voor de vulling.

Bereiding sandwiches

  • 1 Bereid een deeg door alles met elkaar te mengen en goed te kneden.
  • 2 Dek af en laat dit 30 min rusten.
  • 3 Weeg stukken van ongeveer 40 g per bol.
  • 4 Bol ze op en laat ze 10 min rusten op een bakplaat.
  • 5

    Dek ze af met een vochtige doek.

Verwerking

  • 1 Meng de koude losgeklopte pudding met de gebroken speculooskoekjes.
  • 2 Doe een gaatje in de bolletjes en vul ze op met de bereiding.
  • 3 Strijk de zijkanten in met eieren.
  • 4 Bak ze af in een voorverwarmde oven op 200°C ongeveer 20 à 25 min.
Terug naar overzicht