20241117 151954
20241117 151954

Voorbereiding

  • 1

    Klop de slagroom stijf en zet apart.

  • 2

    Klop de eidooiers met de vanillesuiker tot een romig mengsel.

  • 3

    Voeg de mascarpone toe aan het eidooiermengsel en meng goed.

  • 4

    Klop de eiwitten stijf en spatel deze voorzichtig door het mascarponemengsel.

  • 5

    Voeg de opgeklopte slagroom toe en meng voorzichtig tot een gladde crème.

Samenstellen van de tiramisu

  • 1

    Doop de speculooskoekjes kort in de afgekoelde koffie (en amaretto, indien gebruikt).

  • 2

    Leg een laag gedoopte speculooskoekjes op de bodem van een schaal.

  • 3

    Bedek met een laag mascarponecrème.

  • 4

    Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn, eindigend met een laag mascarponecrème.

Afwerking

  • 1

    Werk af met onze Imperial caramel topping.

  • 2

    Zet de tiramisu minimaal 4 uur (bij voorkeur een nacht) in de koelkast om op te stijven.

Terug naar overzicht