-
1
Zeef het bakmeel in een ruime kom en voeg er de suiker, vanillesuiker, zout en olie of boter aan toe. Maak in het midden een kuiltje voor de eieren en de melk en meng alles goed.
-
2
Maak de pan goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje olie en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.
-
3
Houd de pannenkoeken warm in de oven.
-
4
Bereiding pudding: schep een kopje uit de melk. Meng daarin de inhoud van het zakje pudding powder, totdat er geen klonters meer overblijven. Voeg de suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook. Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in. Laat de bereiding ten slotte nog 1 minuut doorkoken terwijl u blijft roeren.
-
5
Als de pudding is afgekoeld, voeg je de chocoladestukjes toe en schep op iedere pannenkoek 1 eetlepel vulling.
-
6
Vouw de pannenkoek in vieren zodat er driehoekjes ontstaan en giet er verwarmde Imperial topping Dame Blanche over.