Untitled design 93
Untitled design 93

Bereiding

  • 1

    Meng het zelfrijzende bakmeel en de gezeefde cacao in een kom. Klop met de helft van de melk tot een glad mengsel. Voeg de vanillesuiker, eieren, resterende melk, zout en olie (of gesmolten boter) toe. Meng goed tot een gladde pasta (zeef indien nodig). Laat indien mogelijk 30 minuten rusten op kamertemperatuur, maar dit is niet noodzakelijk.

  • 2

    Bak je pannenkoeken in een hete pannenkoekenpan met een beetje boter.

  • 3

    Bestrijk een pannenkoek met een beetje chocolade topping. Leg er een banaan op en rol strak op. Snijd in dikke plakken. Doe hetzelfde met de andere bananen.

  • 4

    Schik de sushi op de bordjes, besprenkel met een beetje chocolade topping en bestrooi met licht gemalen amandelschilfers.

Tips

  • 1

    Je kunt de amandelschilfers lichtjes roosteren of vervangen door gehakte hazelnoten, pistachenoten, enzovoort.

  • 2

    Als je pannenkoeken overhoudt, leg ze dan op een bord en verpak ze strak in huishoudfolie: je kunt ze 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren. Je kunt ze ook invriezen. In beide gevallen is de magnetron de beste manier om ze opnieuw op te warmen zonder ze uit te drogen.

Terug naar overzicht