Fruit tartelette met pudding12
Fruit tartelette met pudding12

Bereiding pudding:

  • 1 Schep 1 kopje uit de melk. Meng daarin de inhoud van het zakje pudding powder totdat er geen klonters meer overblijven.
  • 2 Voeg de suiker en vanillesuiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
  • 3 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.
  • 4 Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren. Laat alles afkoelen en dek af met folie.

Bereiding van de tartelettjes:

  • 1 Kneed de boter, de suiker, de melk en de vanillesuiker kort en meng het ei eronder.
  • 2 Meng als laatste het bakmeel onder en laat het deeg 1 uur vast worden in de koeling.
  • 3 Rol het uit en bekleed de taartvormpjes met het deeg.
  • 4 Prik de bodem met een vork en bak dit af op 200°c tot de bodem goudbruin is.
  • 5 Spuit een laagje losgeklopte pudding in de taartbodem en zet er frambozen/aardbeien mooi rond in de tartelette.
  • 6 Laat het midden van de tartelette vrij om op te vullen met aardbeien topping Imperial.
Terug naar overzicht