RECETTE 5 IMPERIAL 2
RECETTE 5 IMPERIAL 2

Het zoete deeg

  • 1

    Meng de boter met de suiker, het amandelpoeder, de fleur de sel en de bloem.

  • 2

    Wanneer het mengsel homogeen en kruimelig is, voeg je het ei toe.

  • 3

    Rol het deeg uit tussen twee vellen bakpapier tot een dikte van 4 mm en laat het rusten in de koelkast.

  • 4

    Wanneer het deeg goed koud is, steek er rondjes uit en leg ze op de achterkant van een tartelettevorm. Bak 15 minuten op 160°C.

  • 5

    Bestrijk de tartelettes met een mengsel van eidooier en room.

  • 6

    Bestrooi met vanillesuiker en bak nog 5 minuten verder.

De vanillepudding

  • 1

    Volg de instructies op de verpakking.

  • 2

    Laat afkoelen, klop de pudding op en schep een beetje in elke tartelette.

  • 3

    Werk af met rood fruit naar keuze en bewaar in de koelkast.

Terug naar overzicht