
- 1 Spoel een kookpot om met koud water en doe er de melk en de karamel topping bij.
- 2 Breng de melk aan de kook.
- 3 Klop de eidooiers met de suiker schuimig en voeg er 1 zakje puddingpoeder bij.
-
4
Giet de kokende melk op het mengsel, roer alles om en giet het mengsel opnieuw in de kookpot.
- 5 Laat even opkoken en neem van het vuur.
- 6 Laat de pudding afkoelen.
- 7 Snijd de bladerdeegplakjes in twee gelijke stukken en schik ze op een bakplaat.
- 8 Roer de eidooier los met een snuifje zout en strijk er de bladerdeegplakjes mee in.
- 9 Bak de plakjes in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende +/- 15 minuten.
- 10 Neem ze uit de oven, laat ze deels afkoelen en snijd ze met een scherp mesje middendoor.
- 11 Vul de koekjes op met de nog eens losgeklopte pudding en strijk er eventueel nog wat karamel topping bovenop.
Delen op: