Triffle Met Valilee Creme En Caramel
Triffle Met Valilee Creme En Caramel

Voor de vanille crème

  • 1 Hou een kopje melk apart en doe de rest in een steelpannetje.
  • 2 Breng aan de kook met de suiker.
  • 3 Los ondertussen de puddingpoeder op in het kopje melk.
  • 4 Als de melk kookt haal dan van het vuur en roer er het opgeloste puddingpoeder door. (Je zal nu een dikke warme pudding krijgen).
  • 5 Laat afkoelen in de koelkast.
  • 6 Klop ondertussen de room stijf en meng dan met de afgekoelde pudding.

Afwerking

  • 1 Doe een beetje van de caramel topping in glaasjes.
  • 2 Snij de koekjes in 2 en plaats tegen de rand van de glaasjes.
  • 3 Spuit dan de vanille crème in de glaasjes tot 1cm boven de koekjes.
  • 4 Herhaal deze handeling nog 1 keer en werk af met caramel topping.
Terug naar overzicht