20241031 142717
20241031 142717
  • 1

    Voor het koekjesdeeg: Meng de boter met de suiker, bruine suiker en fleur de sel.

  • 2

    Wanneer het mengsel glad is, voeg je het ei toe en vervolgens het zelfrijzend bakmeel en de chocoladeschilfers.

  • 3

    Spreid uit tot een hoogte van 8 mm tussen twee vellen bakpapier en laat 15 minuten rusten in de vriezer.

  • 4

    Snijd met behulp van een ingevette metalen ring een cirkel uit en vorm stroken om rond de rand van de cirkel te plakken.

  • 5

    Leg een vel bakpapier in de vlaai en bedek met knikkers.

  • 6

    Bak 20 minuten op 180°C. Verwijder de bakballetjes en bak nog 10 minuten. Laat afkoelen.

  • 7

    Voor de vanille- en chocoladepudding: Los ½ van de inhoud van het zakje op in 10 el koude melk.

  • 8

    Verwarm de resterende melk, voeg de suiker toe en breng aan de kook.

  • 9

    Haal de steelpan van het vuur en voeg onder voortdurend roeren de verdunde pudding toe.

  • 10

    Laat 1 minuut koken, onder voortdurend kloppen.

  • 11

    Giet over het gekookte en afgekoelde koekjesdeeg.

  • 12

    Doe hetzelfde met de chocoladepudding en giet over de vanillepudding. Zet minstens 3 uur in de koelkast voor het opdienen.

Terug naar overzicht