-
1
Voor het koekjesdeeg: Meng de boter met de suiker, bruine suiker en fleur de sel.
-
2
Wanneer het mengsel glad is, voeg je het ei toe en vervolgens het zelfrijzend bakmeel en de chocoladeschilfers.
-
3
Spreid uit tot een hoogte van 8 mm tussen twee vellen bakpapier en laat 15 minuten rusten in de vriezer.
-
4
Snijd met behulp van een ingevette metalen ring een cirkel uit en vorm stroken om rond de rand van de cirkel te plakken.
-
5
Leg een vel bakpapier in de vlaai en bedek met knikkers.
-
6
Bak 20 minuten op 180°C. Verwijder de bakballetjes en bak nog 10 minuten. Laat afkoelen.
-
7
Voor de vanille- en chocoladepudding: Los ½ van de inhoud van het zakje op in 10 el koude melk.
-
8
Verwarm de resterende melk, voeg de suiker toe en breng aan de kook.
-
9
Haal de steelpan van het vuur en voeg onder voortdurend roeren de verdunde pudding toe.
-
10
Laat 1 minuut koken, onder voortdurend kloppen.
-
11
Giet over het gekookte en afgekoelde koekjesdeeg.
-
12
Doe hetzelfde met de chocoladepudding en giet over de vanillepudding. Zet minstens 3 uur in de koelkast voor het opdienen.