Victoria sponge cake
Victoria sponge cake

Voor de sponge cake

  • 1

    Verwarm de oven op 180 graden. Beboter twee ronde springvormen van 20 cm diameter en bekleed vervolgens de bodems met bakpapier.

  • 2

    Voeg alle ingrediënten voor de sponge cake toe aan en kom en mix tot alles gemengd is. Stop met mixen van zodra er een gladde massa ontstaat.

  • 3

    Verdeel vervolgens het deeg over de twee ronde springvormen. Plaats in het midden van de oven en bak gedurende 20 tot 25 minuten.

  • 4

    Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.

Afwerking

  • 1

    Mix de slagroom samen met de suiker op tot stevige slagroom.

  • 2

    Smeer de onderste taartbodem in met slagroom en plaats de tweede taartbodem hierop. Eindig met de rest van de slagroom.

  • 3

    Werk af met frambozen en chocoladeparels. Bestuif tot slot met wat poedersuiker.

Terug naar overzicht

Producten van Imperial