Creme mascarpone noix de pecan copy
Creme mascarpone noix de pecan copy
  • 1 Doe de suiker in een pannetje met een dikke bodem en laat de suiker smelten zonder erin te roeren.
  • 2 Voeg de pecannoten toe als de suiker blond gekarameliseerd is. Let op dit is zeer warm!
  • 3 Wentel de noten in de suiker en schik ze daarna op een stukje bakpapier om af te koelen.
  • 4 Houd enkele mooie noten apart als garnituur.
  • 5 Hak of plet de gekarameliseerde pecannoten in stukjes, doe dit met een deegrol, in een mortier of met een hakmes.
  • 6 Verwarm het water, het citroensap en de honing.
  • 7 Los er het gelatinepoeder in op.
  • 8 Roer de yoghurt, de mascarpone en de vanillesuiker los.
  • 9 Giet er het citroenwater bij en roer goed zodat alles goed gemengd is.
  • 10 Voeg er de gehakte pecannoten bij.
  • 11 Doe de room in kommetjes en laat opstijven in de koelkast.
  • 12 Garneer met de overgebleven pecannoten.
Terug naar overzicht

Producten van Imperial