Tips & Tricks

Benieuwd hoe je álles uit je Imperial producten haalt? Hier kom je het te weten. Van het materiaal dat je nodig hebt tot de ideale bak-, kook-, rust- en bewaartijd. En de leukste serveertips. Succes verzekerd!

Wortelcake met glazuur van mascarpone48

Hoe glazuur ik een taart?

Taart & Gebak

Ontdek het antwoord >
Chocolade smiley cake

Hoe maak ik fondant om taart of cake mee te versieren?

Taart & Gebak

Ontdek het antwoord >
Chocolade tulband

Hoe bak ik de ideale cake?

Taart & Gebak

Ontdek het antwoord >
Banaan vanillepudding39

Hoe werk ik met een spuitzak?

Taart & Gebak

Ontdek het antwoord >
Anijskoekjes09

Hoe weet ik of mijn koekjes klaar zijn?

Koekjes

Ontdek het antwoord >
Vanille suikerkoekjes

Hoe bak ik de perfecte koekjes?

Koekjes

Ontdek het antwoord >
Web Braambessenconfituur

15 tips voor geslaagde huisgemaakte confituur

Confituur

Ontdek het antwoord >
Web Vijgenconfituur

Hoe maak ik confituur zonder suiker?

Confituur

Ontdek het antwoord >
Web Abrikozenconfituur

Hoe kan ik mijn confituurpotjes afsluiten?

Confituur

Ontdek het antwoord >
Duo Pudding Copy

Hoe maak ik pudding zonder velletje?

Dessert

Ontdek het antwoord >

Laad maar tips